Menyer

När man ska gifta sig och ställa till med en oförglömlig fest i Skåne så är maten ett mycket viktigt inslag. Under större delen av ett bröllop sitter man till bords och då gäller det att det alltid finns något gott att mumsa på medan man konverserar och socialiserar. Vi tar maten på lika stort allvar som vinet och ser till att alla steg från val av råvaror till menykomponering, tillagning och servering håller toppklass.

Råvaror

I vår matlagning fästes stor vikt vid råvarorna som ligger till bas för maten vi serverar. Vi köper råvaror baserat på vad som finns nära till hands för säsongen och samarbetar med flera olika lokala leverantörer i Skåne.

Inspiration

Inspiration för rätter och menykomponeringar för våra bröllop finner vi i det svenska köket, men vi blandar gärna upp med godbitar från andra europeiska kök - inte minst från Medelhavsländerna. Maten därifrån gifter sig väldigt väl med våra viner.

Kärlek

En annan mycket viktig komponent i matlagningen på Flädie mat- och vingård är kärleken till matlagningskonsten. Det handlar inte bara om att det ska smaka fantastiskt - vilket givetvis är utgångspunkten - utan också om att varje rätt ska vara en fröjd för ögat. Ju fler sinnen vi lyckas aktivera och tillfredsställa med vår mat, desto bättre har vi lyckats. För att nå framgång måste man brinna för matlagning och i vårt team arbetar passionerade kockar och serveringspersonal i världsklass.

Menyförslag

Nedan presenteras det menyupplägg som ingår i vårt festpaket. Givetvis kan menyn alltid modifieras efter behov och önskemål.

  • Drink + två tilltugg
  • Trerätters middag
  • Vinpaket med våra egenproducerade viner
  • Kaffe, tårta + avec
  • Bar
  • Vickning